De Body to Body massage is dus een uitgebreidere versie van de ‘gewone’ erotische massage. Bij deze laatste techniek worden alleen de handen gebruikt en ligt de nadruk op de erogene zones van het lichaam. Bij Body to Body smeert de masseuse u eerst helemaal in met verwarmde, geurige massage-olie. Het spreekt vanzelf dat onze massageruimtes een aangename, hoge temperatuur hebben en dat onze massagetafels meer lijken op een lekker bed dan op een tafel.

Hier gaat het om optimale ontspanning en we doen er alles aan om dat bij u te bewerk stelligen. Nadat u lekker met olie bent ingesmeerd bent u klaar voor de eigenlijke massage. De olie zorgt ervoor dat de naakte masseuse moeiteloos over u heen kan glijden. Haar naakte lichaam op het uwe zorgt voor intense prikkelingen door uw hele lijf. De masseuse gebruikt vooral haar borsten en billen, wat gewoonweg een enorm geil gevoel opwekt. 


Die glijdt van onder naar boven en weer terug. De masseuse is lenig als een kat en sterk als een leeuw: voor deze sensuele techniek is dat een vereiste. Haar stevige borsten en glad geschoren poesje glijden plagerig over uw lichaam en slaan uw meest erogene zones niet over. Zowel uw achter- als voorkant krijgt deze luxe, tintelende behandeling. Bij Body to Body massage komt het niet letterlijk tot seks. Het gaat erom om in een langdurige staat van opwinding te komen waardoor uw hoogtepunt super intens is. Een diepe ontspanning is het resultaat.


Bij de Massage Company werken we discreet en professioneel. Onze masseuses zijn ook te boeken voor bij u thuis of op de hotelkamer. Voor olie en schone handdoeken wordt gezorgd. Zo kunt u optimaal ontspannen in uw eigen omgeving. Wij bieden een 24-uurs service zodat u op elk moment van de dag van deze luxe massageservice gebruik kunt maken. Zowel op het vlak van massage als op dat van de erotiek behoren onze dames tot de top van Nederland. Hun lichamen zijn gemaakt om de ultieme ervaring mee te hebben. Opwindend, intens en onvergetelijk.

Waar u zich ook bevind in Nederland en in welk hotel dat maakt voor erotic massage company niets uit ! Wij hebben doorlopende contacten met alle hotels in Nederland en kunnen onze erotische massage dames met gemak u in uw hotelkamer bezoeken. U kunt gebruik maken van onze Body to Body massage ondermeer in Amsterdam, Schiphol, Leiden, Den Haag, Utrecht, Amersfoort en nog veel meer plaatsen ! Kies hier onder uw dame naar keuze

Bekijk ons aanbod van Massage dames hier.

Massage voor vrouwen

Massage voor vrouwen

Ook voor vrouwen bieden wij heerlijk en 24 uurs erotische massages aan op locatie bij u prive. Met gebruik van huidneutrale olie bezorgen wij een onvergetelijk ervaring als het komt op massages voor vrouwen. Maak direct een afspraak via 06-18633672.

Body 2 Body Massage

Body 2 body massage

Bij Body 2 body massage wordt er gebruik gemaakt van het volledige lichaam om u in een heerlijke status van ontspanning te bezorgen. Onze dames zijn geschikt voor het geven van een erotische massage met hoogtepunt die u niet snel zult vergeten.