Of u nu een zachte, kalmerende behandeling wenst of juist een intensere stress-ontladingsmassage, onze therapeuten zijn graag bereid uw wensen te vervullen. Ook tijdens de behandeling kunt u aangeven wat uw wensen zijn en de behandeling kan zelfs gedurende de sessie door de masseuse worden aangepast naar uw verlangens. U kiest uit een selectie van traditionele en moderne therapieën die ontwikkeld zijn om stress te verminderen en uw verloren energie snel weer op te laden. Elk van onze therapieën wordt gegeven door een massagetherapeut.


Door de training die onze medewerkers hebben gehad, garanderen wij u de beste service. Onze masseuses kunnen voor minimaal één uur of voor langere duur ingehuurd worden. Onze masseuses  zijn flexibel en werken op de uren die u uitkiest. Bel nu om uw afspraak te maken, met één telefoontje staat binnen het uur onze gediplomeerde, gekwalificeerde en professionele masseuse bij u in het hotel in Amersfoort. Een relaxbehandeling is een weldaad na de stress van de dag.


Stapt u gestrest uit het vliegtuig op Schiphol omdat u veel vertraging heeft gehad? Bel dan nu ons massage-team. Of komt u moe van uw vergadering en wilt u de volgende dag weer fit naar uw volgende afspraak? Een relaxmassage kan u daarbij helpen. Heeft u spierpijn door een verkeerde werkhouding? Onze masseuses zijn gespecialiseerd in Body to Body massages, Relax, Ontspanningsmassages, Erotische Massages en 4-hands.


De hele dag op een beurs in Amsterdam of Utrecht gelopen en lijken uw schoenen wel twee maten te klein? Indien gewenst kunnen wij ook masseuses leveren voor een voetreflextherapie. Reflextherapie is de therapie die de natuurlijke energieën van uw lichaam laat stromen door stimulatie van drukpunten. Ook voor vermoeide handen is deze massage een uitkomst. Bij al onze massages worden crèmes of geurende massage-oliën worden gebruikt indien gewenst. Meestal wordt deze behandeling gegeven als een aanvulling op andere massages.


Een zware sportwedstrijd gespeeld, gewonnen of verloren, in Amsterdam maar kunnen uw spieren wel een massage gebruiken, onze masseuses geven u graag een sportmassage. De volgende dag zult u een betere sportprestatie kunnen leveren. Heeft u op de wedstrijd een blessure opgelopen? De medewerkers van Hotel Massage Service weten hier wel raad mee en helpen uw spieren snel te herstellen van de zware arbeid.


Na een heftige vergadering ergens in Hoofddorp kunt u hoofdpijn hebben. Onze gespecialiseerde masseuses in hoofdmassages of wel shiatsu-massage helpen u graag van de vervelende, drukkende pijn af. Met druk van duimen, vingers en handpalmen, masseren zij uw pijn weg. U kunt dit moment van heerlijke luxe en relaxen natuurlijk ook delen met uw (zaken)partner. Onze masseuses behandelen ook meerdere mensen tegelijk en alle van de hierboven genoemde behandelingen vallen onder onze 24uurs Hotel Massage Service.

Wat kunt u zich nog meer wensen dan samen met uw partner een fijne massage te krijgen door een van onze medewerkers. U kunt ook kiezen voor meerdere masseuses tegelijk voor u en uw partner. Natuurlijk kunt u ook een erotische massage of body to body van onze masseuses afnemen, zij gaan discreet met uw wensen om.


 

Bekijk ons aanbod van Massage dames hier.

Getuigenis masseuse

Review massage company

“Ik was zeer gestrest na een lange vliegreis, had uren vertraging gehad, was doodmoe en vond Erotic Massage Company  op internet. Deze heeft precies datgene geleverd zoals het was afgesproken. De medewerkster  was goed opgeleid, beleefd en prettig in de omgang. Erotic massage company beveel ik ook bij iedereen aan!"

Bestel een masseuse prive

Bestel masseuse prive

Via de telefoon of onze website kunt u snel en discreet een afspraak maken naar keuze met 1 van onze ervaren masseuses. Bel nu met 06-18633672 voor meer informatie. U kunt ook hier klikken voor het plaatsen van een online bestelling. Wij kunnen deze met u telefonisch bevestigen waarop wij snel en discreet bij u een dame zullen bezorgen.